Raventós i Blanc

 “No vull que els meus fills heretin un Penedès industrialitzat. Espero que malgrat la seva proximitat a Barcelona, el Penedès sigui capaç de fer de la viticultura una forma de vida decent. Les zones industrials arruïnen el paisatge i, sense paisatge no hi ha vi. Si no fem rés, la nostra comarca acabarà essent com el Baix Llobregat o el Vallès, ciutats del cinturó industrial de Barcelona.”

Cita de Pepe Raventós (propietari del celler Raventós i Blanc, de Sant Sadurní) extreta de la revista “ Spanish Wine Lover (Gener 2017)

“Quan vaig saber del projecte de l’Agroparc del grup Ametller, vaig pensar que es tractava d’un altre exemple del suport que donen els ajuntaments locals a projectes industrials sense tenir en compte les conseqüències  que comportarà pel futur de l’Alt Penedès i el seu model de viticultura. No podria estar més en línia amb la plataforma StopAgroparc, a qui dono tot el meu suport”

Pepe Raventós, a visita de la plataforma StopAgroparc del passat 5 d’abril 2017

 

Text d'Odoo i bloc d'imatge

Els participants de les Cep Passes Solidàries tampoc volen l'agroparc

Odoo • Text and Image

Bosc Verd

Que no es vulneri la protecció agrícola, forestal i fluvial de l’actual espai, tal i com contemplen les actuals planificacions urbanístiques locals, comarcals i territorials.

No estem d’acord en la construcció de parcs temàtics de grans dimensions que humanitzen i desnaturalitzen els espais agraris i forestals de l’Alt Penedès que estan protegits

Odoo • Text and Image

Unió de Pagesos

Hem de vetllar perquè les noves planificacions territorials i grans projectes com el d’Agroparc no perjudiquin tot aquest entorn rural la conservació del qual no ens és gens fàcil mantenir en el temps. Unió de Pagesos reivindica els espais agraris que configuren el paisatge i segueix lluitant per evitar l’especulació de la terra.

Si volem preservar al màxim els nostres espais agraris i vetllar per la biodiversitat i pel manteniment del paisatge, ara més que mai ens cal sumar forces.

Odoo • Text and Image

CUP de Gelida

Tot el nostre suport a la lluita de la plataforma #StopAgroparc.

Aturem l'Agroparc!!

Odoo • Text and Image

Celler Finca Parera de Sant Joan Samora.

Finca Parera, representada pel Rubén Parera, ens dona el seu suport i comparteix la causa de la plataforma

Odoo • Text and Image

Suport dels participans a verema solidària

La verema solidària es un esdeveniment s'organitza a 4 cellers (Can Credo i Raventós i Blanc del Penedès i 2 cellers del Empordà) per recaptar fons per entitats que ajuden a persones disminuïdes. enguany era la segona edició.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

T de falta tècnica

Com a signe visual de desacord amb el projecte d'agroparc usem el mateix que la falta tècnica de bàsquet.